gielda84 napisał:
Po drugie uważam, że nie powinno się grać za pieniądze udzielone w drodze kredytu (to tylko moja opinia). Po trzecie każdy chce się dochapać, bez odpowiedniej wiedzy i dawki szczęścia/ryzyka choćby i inwestował powoli to i tak straci-ale rozumiem, że chodziło ci o to że im dłużej się w grze utrzyma tym większe jego zainteresowanie i chęci by nabyć odpowiednią wiedzę potrzebbna do inwestowania.
odp na po drugie :P
wybież sobie stawkę jaką realnie będziesz mógł zgrać , bo wątpię żeby można było 100000 tak sobie odłożyć , potem zacznij inwestować
odp na po trzecie żeby sie dochrapać trzeba mieć wiedzę i szczęście , żeby mieć wiedzę trzeba ją gdzieś zdobyć , żeby ją zdobyć trzeba chcieć sie uczyć
odp na po czwarte nie bądź zbyt pazerny bo nigdy nie wiesz czy to już szczyt czy dopiero rozgrzewka ,
nie wiem jak ty ale ja planuję za jakiś rok , może wcześniej zacząć grać w realu , a do tego czasu mam zamiar czegoś sie nauczyć ,żeby oszczędności nie stracić w tydzień a czego chcą inni - ich sprawa ,mnie rankingi g.. obchodzą , zresztą to widać po moim miejscu w rankingu ;p pozdrówki dla wszystkich chcących się czegoś nauczyć