Widzę, że to, że nie chciałem z Tobą chodzić dziweczko poryło Ci banie!! Już mówiłem żebyś dał mi spokój, a Ty się zachowujesz jak porzucona kobieta - wciąż nie możesz o mnie zapomnieć. Weź jak każda porzucona laska owiń się kocem, żryj lody i popijaj winem rozcieńczonym łzami... Arni Cię nie pokocha - łapiesz??
To, że jesteś laską pokazują twoje analizy - kobieta zmienną jest, ale chyba nie tak zmienną jak ty sławko... Był excel, wykres krzyżykowo-kołkowy, linie trendu, kanały, oscylatory, a teraz walisz z fibo... hahaha... Każdy z forum już zna twój proces nauki -"coś gdzieś przeczytam i napiszę o tym na forum" - chociaż nie bardzo wiem jak to działa.
Nie podjąłeś wyzwania więc dla mnie jesteś (oprócz tego, że wyszczekaną dziweczką) zwykłym tchórzem. I wbij se do tej łepetyny: Niech w twych plugawych i tchórzliwych ustach nie gości ksywa "Arni" - zresztą dla Ciebie jestem arnolddgt, a nie Arni, bo to skrót dla znajomych.
A na koniec mam dla Ciebie trzy screeny:
Jeden:
I dwa kolejne:
"Arni gdybyś umiał zastosować zniesienia Fibonaccaniego"
Fakt gościu ja umiem stosować tylko zniesienia Fibonacciego, ale Ty widzę znasz lepszego gościa o którym nikt nie ma pojęcia! Zresztą widać na tych dwóch scrrenach że używasz ich hmm.... Dość specyficznie...
hahahaha...
P.s. Weź przestać już robić z siebie pośmiewiska!!