slawek001 napisał:
Mamy podwójne dno - będzie odbicie...
Podwójne dno
Jest to odwrócona formacja podwójnego szczytu i podobnie jak formacja "M" zostaje ona utworzona przez dwa odwrócone szczyty, które tworzą jednocześnie najniżej położone punkty formacji. Cała formacja kształtem przypomina literę "W".
Podczas kształtowania się drugiego dna - drugi odwrócony szczyt, obroty powinny być mniejszy niż podczas kształtowania się pierwszego dna. Wybiciu się kursu z formacji powinien towarzyszyć wzrost wolumenu co powinno być kolejnym sygnałem do kupna. Wybicie z formacji następuje w momencie przebicia linii oporu , a teoretyczny zasięg powinien być równy wysokości, mierzonej od podstawy formacji do jej szczytu.
Dodano 2017-01-25 10:04
Skinni .... na szacunek to trzeba sobie zapracować, ja szacunku nie wymagam tylko "uczciwości zawodowej" jak znasz to słowo?.
No bardzo ładnie. To teorie już znasz. To teraz znajdź taki książkowy przykład na rynku i połóż na to prawdziwą kasę. tylko abyś się nie zaczekał i nie przysnął w czasie oczekiwania. pozdro
Dodano 2017-01-25 10:12slawek001 napisał:
Dodano 2017-01-25 10:04
Skinni .... na szacunek to trzeba sobie zapracować, ja szacunku nie wymagam tylko "uczciwości zawodowej" jak znasz to słowo?.
Ok rozumiem uczciwości zawodowej. Więc czy nie uważasz że uczciwiej by było nas pouczać gdybyś zainwestował w te twoje systemy prawdziwe pieniądze?