Usunięty
Posty: 0 Shouty: 0 0 | Wszystko fajnie, wszystko super. Pisz tak dalej. Pisz o bajkowej krainie, gdzie petrol rośnie do poziomów 100... 200zł...
tylko na początku napisz prawdę.
1. Genialny Pan Krauze, który miał akcje warte 700zł, a teraz ma za akcję niecałe 10zł.
2. Pan Krauze "nie kupuje aby stracić" - tak, on miele te akcje w lewo i prawo. I dokupi sobie więcej w odpowiednim czasie lub wycofa się. Gruby inwestor jakim jest Pan RK nie straci, ale drobnica jaką jesteśmy my straci.
3. Nie oszukuj też, że warto trzymać te akcje i patrzeć jak pomału kurs osuwa się do poziomów 5zł albo i mniej. Odrobienie strat będzie trwało miesiące, może lata.
4. Spójrz na wykres podbitka z ostatniego tygodnia jest identyczną w porównaniu do tego co było około roku temu... tylko poziomy cen inne.
5. "Trudne i czasochłonne" odrabianie strat - tak, nikt nie mówił, że będzie łatwo. Ale liczenie na odrabianie strat cierpliwie czekając z portfelem pełnym Petrolinvestu dyskredytuje Cię jako inwestora, a tym bardziej jako doradcę dla innych.
6. Kolego... to nie forum Bankier.pl, to nie komentarze na Parkiet.com. Tu brzydzimy się naganiaczami. Czy zdajesz sobie sprawę, że mamisz iluzją mniej doświadczonych graczy... to oszustwo.
To tyle. I żeby nie było, ja nic do Ciebie nie mam :D ale nie lubię jak ktoś pisze gniota, gdzie wszystko jest super, czekać i zbierać zyski. Ja uważam, że trzeba trochę stosować etyki nawet na takim forum jakie jest tutaj.
Buziaczki
Klaudia |