slawek001 napisał:
Emisje to spadek kursu ceny akcji, ten temat powinien nazywać się pewniaczek 50 procent straty.
Co? Leszczy złapać chcecie by wyjść z jak najmniejszą stratą?
Sławku - jako że napisałeś w liczbie mnogiej, a ja piszę w tym wątku defacto licząc na wzrost kursu - czuję się wręcz urażony Twoim prostackim podejściem.
Rozumiem że czujesz się atakowany, niezrozumiany itd, i pewnie dlatego wychodzisz z założenia że najlepszą obroną jest atak, ale naprawdę to nie jest dobra droga.
Pisząc w ten sposób sam "wyznaczasz sobie wrogów" - a po co? Nie mam nic do Twojej osoby i Twoich analiz, może faktycznie jak by tego nie nazywać (trolowanie, zaśmniecanie, itd..) mógłbyś bardziej stosować się do ogólnoprzyjętych zasad na wszelakich forach.
Chętnie poczytam Twoje analizy, fajnie że założyłeś temat o Syntosie - to jedyna droga żeby przekonać do swoich racji. Nie próbuj na siłę pokłócić się ze wszystkimi.
A wracając do ITG - pomyśl, ile mogę mieć akcji ja, lub Arni, lub ktoś tam z forum inny - myślisz że do tych marnych ilości (w porównani do całego FF na tej spółce) trzeba się uciekać do takiej formy naganiania żeby się ich pozbyć??? No Sławek!!!! Ogarnij się.
Czekam na Twoje analizy, mam nadzieję że będą skuteczne, może sporo ludzi zainwestuje bo będziesz potrafił ich do tego przekonać.