Fajnie wrzucać wykresy po fakcie. Tu wstawię wcześniejszą datę, tu dam procenty, których nie umiem za bardzo liczyć i będę szpanował wiedzą. Niestety historyczne wpisy nie kłamią:
To ja teraz napiszę: I co leszczu!!?? Jestem już zarobiony bo mimo Twojego pierdzielenia grałem i gram na wzrosty.
A dalej:
24,46 mówisz?? Cena wzięta z dupy, ani to wsparcie ani linia trendu, ale coś trzeba było palnąć. A tu już wielu widziało odwrócenie tego krótkoterminowego trendu. Ale nie Ty!:
A dalej potwierdzasz to sobie szukaniem jakichś formacji obalających AT tworzoną 300 lat:
Dla Twojej wiadomości - poczytaj czym są pinbary i objęcia hossy/bessy.
No i kontynuacja "swoistej" teorii AT:
I na koniec "fachowo: wyglądający wykres:
No i opis:
1.
"Wzrostowa wykładnicza linia trendu w ciągu najbliższych notowań przejdzie w trend boczny
NIE PRZESZŁA, ALE JEST POSTĘP BO JUŻ WIEMY JAK SIĘ PISZE TREND!
2.
Linia wsparcia A nie jest do osiągnięcia
OWSZEM JEST DO OSIĄGNIĘCIA I NAWET ZOSTAŁA POKONANA. A TAK NA MARGINESIE JEŻELI KURS JEST PONIŻEJ TO JEST TO LINIA OPORU. :D NAUCZ SIĘ!!
3.
Pozostaje linia wsparcia B
TO RÓWNIEŻ JEŚLI JUŻ TO JEST LINIA OPORU!
4.
Ostatnie notowanie uformowało podwójne dno
NIE SĄDZĘ! KORZYSTAJĄC Z TEGO WYCINKA WYKRESU EWENTUALNEGO PODWÓJNEGO DNA TRZEBA BYŁOBY SZUKAĆ W OKOLICY 25ZŁ.
5.
Przewidywany spadek ceny akcji do linii oporu E
NO NIESTETY KOLEJNA KLAPA!
Pięć zdań i pięć wtop. No to trzeba być mistrzem żeby tyle razy dać dupy i pokazać swoją kompletną niewiedzę i ignorancję!
P.s. I przestań trollować każdy mój wpis!