Posiadam, używam.. Ciężko mi powiedzieć cokolwiek obiektywnego, bo nie mam odniesienia do innych DM.
Zasadniczo to ma wszystko na swoim miejscu
Troche drazniace jest to, ze konieczne jest uzywanie IE (inne przegladarki odrzuca, a przynajmniej tak bylo)
Druga sprawa, tez problem - notowania bieżące - tutaj jest potrzebna poprawnie działająca Java (wydaje się to banalne, ale na niektórych komputerach, naprawde może to stanowić problem.
Hehe.. jak juz tak wytykam i sie czepiam, przy nowszych wersjach IE, sa kolejne problemy z widokiem / trybami zgodnosci widoku. Pko raczej wypięło się z informacjami jak sobie w tej kwestii radzić i musiałem posiłkować się informacjami z (bodajze) Millenium - ktory tez pracuje na Epromaku.
Poza tym, to wszystko wydaje sie byc dosyc sprawne i dosc intuicyjnie dostepne. Prowizje / oplaty.. hm, do poczytania i zweryfikowania w zaleznosci od potrzeb. Nie narzekam na prowizje, raczej nie uprawiam wyczynowego DT.
Podsumowujac: mam konto w PKO, mam karte kredytowa w PKO, mam DM w PKO.
Ogolem nie narzekam, chociaz moge pokrecic nosem - ale to pewnie z braku doswiadczen z innymi instytucjami.
Nie zniechecam, moge powiedziec nawet - ok. Najlepiej jednak, jesli sie wypowie ktos bardziej doswiadczony