Filtruj wg spółki:
Bardzo proszę o pomoc-wybór zagranicznego biura maklerskiego
Wyświetleń: 3517. Obserwuje: 2 osób.
Post: #1 2011-11-17 23:03 Usunięty ![]() Posty: 0 Shouty: 0 0 | Witam,Inwestuję na rynku forex,ale im dłużej to robię tym większe zmęczenie odczuwam.Jest to bardzo "żywiołowa" rozrywka.POstanowiłem zmienić preferencje.
Interesują mnie Państwa doświadczenia z biurami maklerskimi spoza naszego kraju.POdkreślam że chodzi mi o brokera zagranicznego. Chciałbym aby miał on możliwość wyboru rynków tzn. chciałbym inwestować w spółki notowane w NY,Londynie i Frankfurcie ewentualnie Tokyo(wstaję dość wcześnie). Nie mam pojęcia o tego typu instytucjach,może ktoś z Państwa miał możliwość inwestowania poprzez zagraniczne biuro.. Proszę o jakiekolwiek nazwy biur i wrażenia z użytkowania ich platform... PS.. dodam swoją listę może któreś z biur jest państwu znane.. Dziękuję z góry za fatygę i pozdrawiam. Actior Alliance Investment Management AOS inc. BancGlobal Equity Corporation Barclays Capital Beskidzki Dom Maklerski S.A. BestTrader Betrader Binck Bank NV Bremer Landesbank brokerjet Bulbrokers CAP Trader Caya CIBC World Markets Ciovacco Capital Management ClickTrade CMC Markets Cobra Trading Cortal Consors Credit Suisse Day Trade Austria Dif Broker Dom Maklerski BOŚ SA EFG-HERMES Egemen Menkul Kiymetler Emperor Financial Etrade Euro Pacific Finam Fineco FMC Management FXCM Gaon Trade GMOClick Halifax Online Hantec Markets HMS LUX HSH Nordbank IG Markets Interactive Brokers Internaxx IWBank Kalita-Finance Keytrade Bank KitFinance KVB Kunlun Lightspeed Trading Lynx MarkeTrade Mastertrader.com MB Trading MF Global MF Global Canada MFC myTrack NobleTrading Nordnet One Financial Open E Cry Options House OptionsXpress Questrade Real Fast Trader Renta 4 RFXT Robbins Trading Company S Broker Saxo Bank Smooth world SpeedTrader Start Finance Sucden Financial l Swiss Direkt Thales Securities Thinkorswim Advisors Today's Brokers Trade Pro Futures Trade24 7 tradeMONSTER Tradenet TradePro TradeStation Securities Wing Fung Financial YesFX Zecco Forex Zerich Dodano 2011-11-17 23:23 po napisaniu postu przejrzałem ofertę FXCM,widziałem ich biuro w programie " wojownicy z wall street". Jednak próżno szukać tam informacji o Akcjach z wall street lub LSE. Mowa jest tylko o rynku forex (brak chociażby o kontraktach terminowych na surowce). Trudna sprawa.przedziwna |
Post: #2 2011-12-08 17:22 Usunięty ![]() Posty: 0 Shouty: 0 0 | czy zdajesz sobie sprawe z faktu, ze bedziesz musial umowe podpisac osobiscie z takim biurem? |
Post: #3 2011-12-08 17:26 Macko ![]() Admin Kraków/Bielsko-Biała Posty: 494 Shouty: 34675 0 | popatrz na oferte z fxpro, aktualnie wspolpracujemy z nimi jak widac ![]() Byle do przodu... |
GPW | Świat | Waluty |
---|
|
Wzrosty | Spadki | Staty |
---|---|---|
ROPCZYCE | 25.80 | 14.16% |
JRHOLDING | 6.28 | 13.36% |
RAFAKO | 0.47 | 10.71% |
VIGOSYS | 500.00 | 8.70% |
SOPHARMA | 12.95 | 7.02% |
Więcej ... | ||
IFCAPITAL | 0.25 | -95.25% |