@Pakulek. twoje zapotrzebowanie na zmontowanie portfela z trzema spolkami chyba bylo walkowane kilka razy.. nie znaczy to ze nie uzyskasz odpowiedzi od osoby z Top10
trzy spolki to troche przymalo jesli chodzi o prawdziwe inwestowanie. posluze sie slowami dwoch takich co przestali grac w pilke i zaczeli grac na gieldzie.. w portfelu najlepiej miec ok 6 spolek. przy liczbie wiekszej niz 10 mozesz sie pogubic w poprawnej interpretacji poczynan swoich wybrancow. co do doboru spolek.. co tez bylo walkowane kilka (nascie lub dziesiat) razy, to musisz przypatrzec sie swoim spolkom dokladnie i miec przyslowiowego 'nosa'. ja przy najwiekszym dolku traflem na przecenione akcje ATLANTISA i ELKOPA (co prawda ELKOP spadl jeszcze troszke ale teraz odrabia dla mnie straty z nawiazka). co do BIOTONU to takze posiadam go w swoim portfelu, zakupiony po przecenach odrobil juz dla mnie jakies 18%. ze spolek ktore sa na jezykach to przyznam sie ze trzymam pokazny pakiet FONA z nadzieja ze poczatek roku przyniesie troche nowych pomyslow deweloperskich zarzadowi i z nadzieja czekam na dobre komunikaty z ich strony. to tyle na temat.. jesli nie jestes usatysfakcjonowany to zachecam do lektury pokaznej gamy ksiazek o inwestowaniu, bo nie mozemy sie ograniczac do internetu w ktorym podobno jest wszystko ale i nic. pamietaj ze wiedze ktora zdobedziesz sam bedzie dla ciebie najwiekszym skarbem
pozdro