Witam,
Mam nadzieję, że nikt nie będzie miał mi za złe jak wkleję poniżej małą informację o Boss festiwalu. Z mojej strony tylko dodam, że warto się wybrać chociaż na kilka z wykładów. Podczas moich studiów miałem okazję uczestniczyć w kilku wykładach. Na prawdę poszerzają horyzonty...
Pozdrawiam, Studencina
“Festiwal BOSS – rozwój, kariera, sukces” jest największym i jedynym tego typu przedsięwzięciem realizowanym na polskich uczelniach.
Jest to jednocześnie najstarsze przedsięwzięcie realizowane przez Studenckie Forum BCC,którego skala i zasięg z każdym rokiem powiększa się. W 2013 roku odbywać się będzie jego jubileuszowa X edycja, która swym zasięgiem obejmie 17 miast w Polsce. Specjalnie na tę okazję przygotowano nową formułę, która realizowana i rozwijana będzie w kolejnych latach. Przygotowana jest z myślą o uzupełnianiu luki edukacyjnej, której nie wypełniają polskie uczelnie, jednocześnie realizowana przy ich wsparciu. Podczas Festiwalu w każdym z miast odbywać się będą warsztaty, szkolenia, case study i wystąpienia inspiracyjne w 2 do 6 modułach tematycznych. Ważnym aspektem jest również podejście jakościowe do Festiwalu oraz nastawienie się na osoby, które chcą się rozwijać lub szukają inspiracji.
link... robię wszystko, żeby nic nie robić ....