O to ciekawe, zapewne masz więcej niż 5% akcji Hygenika
Jak masz to gratuluję, jak nie to nie pisz o bzdurach
Bo o takie osoby mi chodziło ze znajomościami
Napisałeś sporo bubla, ale widzę chcesz się za FX odgryźć, bo tam jakoś ciężko widzę z takim laniem wody
Kolego jakbyś dobrze rozumiał punkt 7,8 oraz 9 tego co przytoczyłeś, to byś zrozumiał, że akcje na okaziciela nigdy nie idą po cenach nominalnych. To są umowy pomiędzy podmiotami. Prawne aspekty GPW są tak dziurawe, że lepiej byś się tutaj nie silił. I dalej dlatego napiszę o Petrolu, bo ta spółka dawno powinna być wywalona z obrotu jakiegokolwiek.
Masz rację w jednym względzie tylko, że jak emisja jest na inwestycje. Tutaj się zgadzam. W reszcie dalej nie masz racji
Bo naprodukowałeś się o czymś o czym ja napisałem w 2 zdaniach
Inwestuj dalej, ciekawe czy też o AF mi dowalisz, skoro taki światły z Ciebie człowiek...
P.S.
Zrozum kolego, że każda emisja akcji jest ROZWODNIENIEM akcjonariatu, na którym korzystają grubasy, a nie pionki, którym się wydaje, że nowa emisja pójdzie tam lub gdzieś indziej. Jak jesteś grubasem, to super, ale ja takiego działania nie popieram, bo to oznacza, że spółka przy pierwotnej emisji nie była w stanie poradzić sobie z funkcjonowaniem. Seria H dużo o tym mówi... Jeszcze trochę a Petrola dogonią ..
P.S. 2
A czy Ty człowieczku rozumiesz, że ta spółka to wydmuszka ratująca się nowymi emisjami ??
Zapewne grubaski zrobią pompowanko a potem spuszczą jak g.. w klozecie
Bo jak popatrzyłem na AF, to liczba akcji od roku 2011 do 2012 zwiększyła się o ponad 1,5 mln... A patrząc na Rachunek Z/S to finansowanie było poprzez emisję, czyli nic dobrego. Ta firma ma płynność poprzez emisje. Petrol wciąż aktywny
Jak chcesz mi dowalić, to zrób to chociaż poprawnie, bo jak na razie to robisz burzę w szklance wody... Na dalsze Twoje takie wywody nawet nie mam zamiaru odpisywać, bo szkoda mi palców na klawiaturze...
Edytowany 4 raz-y, ostatni raz: 2015-05-16 19:20:56