artm
lodz Posty: 24 Shouty: 151 0 | Ja mysle ze te `opory` to iluzja, pamietajac jak ostatnio przelecial przez wsparcie na na poziomie 100 pln. dla mnie oporem jest 112 pln, niemniej zblizenie sie do niego moze potrwac kilka tyg. Mysle ze wybranie prezesa zarzadu, chocby nienajlepszego spowoduje szybszy wzrost do poziomu 112 pln, a przy dobrych cenach miedzi i wysokim indeksie wig20 byc moze nawet do trwale przelamac. W obecnej chwili mysle ze sa trzy glowne czynniki ksztaltujace cene akcji KGHM, sa to: 1. wybor prezesa zarzadu i zawirowania z tym zwiazane 2. cena miedzi na swiatowych rynkach 3. ogolna sytuacja na rynku (w przypadku kghm, ma to relatywnie nie za duze znaczenie.
Moim zdaniem, a podkreslam ze mam niewielka w tym wiedze i doswiadczenie, wiec jezeli ktos ma inne zdanie chetnie je poznam.
Pozdrawaim.
p.s. kupowalem po 103 pln, ale po spadku dokupilem w dolku wiec mam srednio po 97,4, no i dzis juz jestem na niewilkim + ... i optymistycznie czekam. muminki widzą, muminki śledzą, muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą .. |