altus napisał:
heb25 napisał:
altus napisał:
heb, Twój komentarz jest dziwnie ambiwalentny. Najpierw dajesz odpowiedź na swoje pytanie, a potem pytasz i to pytasz w sposób sugerujący, że nie ma odpowiedzi... a przecież jest. Na początku Twojego wpisy.
O co mi chodzi? Czasy się zmieniają, a ACT zawsze coś dostarcza. Nie ważne co.
i się zjumało co ?
Chyba nie wiem o co chodzi. Twoją tezę może potwierdzić, a moją obalić fakt, że np. rynek IT (konkretnie handel, czyli branża ATC) się zwija, a nie to, że konkurencja i walka cenowa zbiła marże ACT, który przez to odwołał zakładany poziom zysku, a kurs zleciał o 10%. Btw, ja nie jestem zwolennikiem ACT czy naganiaczem. Jak się wczytasz to ja Arniego przed ACT ostrzegałem wręcz. (;
Jesteś mądrym facetem, znasz się na rzeczy bardzo. Ja sobie raczkując trafiłem na analizę wykresów - zobaczyłem jaki ogrom jest to wiedzy .. i jako dyletant zacząłem się uśmiechać do monitora widząc co Wam Panowie z wykresów na ACT wychodzi - a gdzie jest życie. Czy rynek IT idzie w dół ? to tu mogę opowiadać z perspektywy 20 lat doświadczeń i zapewniam nie jest źle. Patrzę jedynie inaczej na to wszystko - nie mając Panów perspektywy.. a własną, bussinesową.. imponuje mi Wasza wiedza. A tylko napomknałem o Action wlaśnie z powodu Państwa interpretacji i pewnie słusznej ,,, no ale, jak pisałem - tam życia nie ma...
z wyrazami szacunku (pk)
edycia bo nie wiedziec czemu mechanizm zdublowal wiadomosc na otwartej pzegladarce z juz wyslanym postem.
Dodano 2016-04-20 20:49
altus napisał:
heb25 napisał:
altus napisał:
heb, Twój komentarz jest dziwnie ambiwalentny. Najpierw dajesz odpowiedź na swoje pytanie, a potem pytasz i to pytasz w sposób sugerujący, że nie ma odpowiedzi... a przecież jest. Na początku Twojego wpisy.
O co mi chodzi? Czasy się zmieniają, a ACT zawsze coś dostarcza. Nie ważne co.
i się zjumało co ?
Chyba nie wiem o co chodzi. Twoją tezę może potwierdzić, a moją obalić fakt, że np. rynek IT (konkretnie handel, czyli branża ATC) się zwija, a nie to, że konkurencja i walka cenowa zbiła marże ACT, który przez to odwołał zakładany poziom zysku, a kurs zleciał o 10%. Btw, ja nie jestem zwolennikiem ACT czy naganiaczem. Jak się wczytasz to ja Arniego przed ACT ostrzegałem wręcz. (;
zobacz co nabroiłem .. indata - przemysław marek kucharzewski - AB S.A. następnie twórca VAD'a Eptimo - w pierwszym roku działalności z niczego 120mln.. przeszdł do Indata S.A. - długo czekałem ? ... wiadomości !!! nie wykresy ..
ehh kolejny update - bo WARTO przeczytać kim jest prezes INDATA - czytając co juz zrobił jak zrobił co i jak mu sie udało ehh...
Edytowany 3 raz-y, ostatni raz: 2016-04-22 10:56:48