Usunięty
Posty: 0 Shouty: 0 0 | Lukasiks1 trochę przesadzasz. Bioton nie jest przecież jedyną spółką na której można zarobić.
W każdej grze najważniejsze jest, by odbywała się ona na równych zasadach dla wszystkich, a skoro tak jest, to nie widzę problemu. Zresztą dla mnie w samej grze nie wiele się zmieniło. To, że odpadło kilka spółek, które dawały największe zyski nie jest dla mnie zmartwieniem, bo jak tu już na forum mówiono, normalnie w realu nie da się na nich tak łatwo zarobić.
Sądząc po twojej ostrej reakcji wnioskuję, że grałeś głównie na tej spółce. Może pora spróbować z innymi?
I najlepiej daj spokój adminowi. To nie jego wina, że Bioton jest teraz tak słaby i nic nie poradzi, że aplikacja, której użyto nie myśli tak jak ty i blokuje wszystkie spółki bez wyjątku, które są warte mniej niż 50 gr. Tego nie przeskoczy.
Ja w pełni popieram zmiany, bo patrząc na wszystkie za i przeciw sądzę, że są one dobre! A jeśli ty myślisz inaczej to przynajmniej postaraj się, by twoja krytyka była bardziej konstruktywna i dawała więcej niż kilka postów, które napisane są w tonie: Wszystko co robicie jest złe! Normalnie jakby słyszał tych wszystkich "kibiców" którzy np. po odpadnięciu naszych piłkarzy z ME i ich słabej grze piszą: po co oni tam pojechali przecież wiadomo było, że odpadną, że są marnym zespołem, itd, itd. I oczywiście w żaden sposób nie da im się przemówić do rozumu, bo wiedzą najlepiej. Zapominają natomiast, że przecież jednak ten awans wywalczyli, a to świadczy, że nie są jednak aż tak słabi.
Rozumiem, że coś może ci się nie podobać, ale ty musisz zrozumieć, że innym te zmiany mogą pasować. I na pewno nie możesz mówić, że jest to nie przemyślana decyzja, bo admin przecież pytał na forum co o tym myślimy i doszedł do wniosku, że tak będzie najlepiej. |