esperandzo
Zator k. Wadowic Posty: 174 Shouty: 3743 0 | Ja mam okzazję współpracować z dino. ogólnie funkcjonują i mam wrażenie że kompetencje kadry są ponad przeciętne (przynmajmniej z tymi co współpracuję) niestety swego czasu widziałem że oni są przeinwestowani, strasznie dużo kredytów na rozwuj sieci. Dodatkowo słyszałem że chcą się dalej rozwijać ale ani widu ani słychu na temat inwestycji w logistykę. Nie wiem czy o tym wiecie ale do niedawna było tak że jak firma dostała zamówienie to musiała dzwonić do magazynu i zapytać kiedy może towar przysłać żeby miejsce było xD teraz jest tak że można się awizować elektronicznie, problem w tym że w okresie świątecznym miałem zamówienie z datą realizacji na za 2 dni a najbliższy wolny termin na dostawę za 1,5 tygodnia:P To nie jest może wielki problem, który spowoduje że coś się może podziać z kursem jutro... ale inwestycje logistyczne nie są do przeprowadzenia w jedno popołudnie. Muszą coś z tym zrobić bo inaczej będą to znaczącą barierą ich rozwoju. Jeżeli myślisz że coś potrfisz, masz rację. Jeżeli myslisz że czegoś nie potrafisz, również masz rację. |