Załóż konto | Przypomnij hasło
Zapamiętaj mnie
Wybierz spółkę:
NoweSpółkiAnalizyGiełdaGospodarkaGraOffTopic
Portfel - Techniczne
Wyświetleń: 549. Obserwuje: 2 osób.
Post: #1 
2021-04-07 10:50

Dyzio7373

Posty: 1
Shouty: 0
0
Mam od wczoraj problem z kupnem/sprzedażą akcji na drugim portfelu, a mianowicie jak próbuję sprzedać, czy to przez portfel, czy przez notowania, to z automatu zaciąga główny portfel, przez co ich nie wykazuje. Po wklepaniu id portfela w URL strona widzi, że posiadam owe akcje, ale po zatwierdzeniu wyskakuje błąd, że ich nie posiadam (zaciąga dane z głównego). Wie ktoś jak rozwiązać ten problem i czy jest to powszechne, czy tylko u mnie? Będę wdzięczny za pomoc.

Post: #2 
2021-04-07 11:03

robak17

Posty: 4
Shouty: 0
0
Mam podobny problem.Co ciekawe na komórce wszystko jest ok. Może to wina przeglądarki?

Post: #3 
2021-04-07 11:21

Silvestris

Admin / Tech
Bielsko-Biała
Posty: 1363
Shouty: 28950
-1
dajcie znac jaka przeglądarka (dokładnie wersja)
co by tu zepsuć / administracja
https://gragieldowa.pl

Post: #4 
2021-04-07 11:40

Silvestris

Admin / Tech
Bielsko-Biała
Posty: 1363
Shouty: 28950
-1
Naprawione
co by tu zepsuć / administracja
https://gragieldowa.pl

Post: #5 
2021-04-07 11:48

robak17

Posty: 4
Shouty: 0
0
Wszystko działa. Dzięki :-)

GPWŚwiatWaluty
Forum
» Ponownie zajeta pozycja [0]EKOPOL
» Poproszę dodax XTPL [2]INFRA
» Wyniki konkursu typowania EURO2020 [9]
» Wielton na długi termin? [9]WIELTON
» COAL ENERGY analiza na youtube [0] COALENERG
» Zmiana nazwy na FEMTECH [1]SMSKREDYT
» GRa weekendowa - błąd działania [2]
» Zmiana nazwy na punkpirates [0]IQP
» Zmiana nazwy na Novavis GR [1]RUBICON
» FAQ Gry Giełdowej [9]
Blogi - najnowsze wpisy
»thomasoo: Kozak podbija giełde XDD
»gra: Dni bez sesji 2016
»sygnaly-at: Jeden wykres zastępuje 1000 słów - MSW
»gra: Podsumowanie roku w grze, 2014 w liczbach
»gra: GPW dni bez sesji w roku 2015
Dane giełdowe dostarcza Statica. Notowania w czasie rzeczywistym: statica.pl