Załóż konto | Przypomnij hasło
Zapamiętaj mnie
Wybierz spółkę:
NoweSpółkiAnalizyGiełdaGospodarkaGraOffTopic
Portfel - Techniczne
Wyświetleń: 352. Obserwuje: 2 osób.
Post: #1 
2021-04-07 10:50

Dyzio7373

Posty: 1
Shouty: 0
0
Mam od wczoraj problem z kupnem/sprzedażą akcji na drugim portfelu, a mianowicie jak próbuję sprzedać, czy to przez portfel, czy przez notowania, to z automatu zaciąga główny portfel, przez co ich nie wykazuje. Po wklepaniu id portfela w URL strona widzi, że posiadam owe akcje, ale po zatwierdzeniu wyskakuje błąd, że ich nie posiadam (zaciąga dane z głównego). Wie ktoś jak rozwiązać ten problem i czy jest to powszechne, czy tylko u mnie? Będę wdzięczny za pomoc.

Post: #2 
2021-04-07 11:03

robak17

Posty: 4
Shouty: 0
0
Mam podobny problem.Co ciekawe na komórce wszystko jest ok. Może to wina przeglądarki?

Post: #3 
2021-04-07 11:21

Silvestris

Admin / Tech
Bielsko-Biała
Posty: 1358
Shouty: 28812
0
dajcie znac jaka przeglądarka (dokładnie wersja)
co by tu zepsuć / administracja
https://gragieldowa.pl

Post: #4 
2021-04-07 11:40

Silvestris

Admin / Tech
Bielsko-Biała
Posty: 1358
Shouty: 28812
0
Naprawione
co by tu zepsuć / administracja
https://gragieldowa.pl

Post: #5 
2021-04-07 11:48

robak17

Posty: 4
Shouty: 0
0
Wszystko działa. Dzięki :-)

GPWŚwiatWaluty
Forum
» Dywidenda [0]WAWEL
» Wskaźniki - prośba o podpowiedź [6]
» INFRA [1]INFRA
» Spadło dość pytanie czy warto wchodzić [1]NGGAMES
» prośba o dodanie spółki Duality SA (DUA) [0]CZTOREBKA
» prosba o dodanie [65]ETFSP500
» Pracowniczy program zakupu akcji [0]
» Czy warto już kupować ? [2]MERCATOR
» Portfel - Techniczne [4]
» Boruta --> HUB.TECH [9]Hub.Tech
Blogi - najnowsze wpisy
»thomasoo: Kozak podbija giełde XDD
»gra: Dni bez sesji 2016
»sygnaly-at: Jeden wykres zastępuje 1000 słów - MSW
»gra: Podsumowanie roku w grze, 2014 w liczbach
»gra: GPW dni bez sesji w roku 2015
Dane giełdowe dostarcza Statica. Notowania w czasie rzeczywistym: statica.pl