Filtruj wg spółki:
forum wyszukiwarka
Wyświetleń: 2730. Obserwuje: 1 osób.
Post: #1 2009-07-08 00:22 Silvestris ![]() Admin / Tech Bielsko-Biała Posty: 1490 Shouty: 31529 15 | jak w temacie - zawitała na forum wyszukiwarka - na razie wersja jest OSTRO testowa:D
ale w miarę upływających dni będzie poprawiana większość błędów i niedoróbek. na razie wyszukiwarka przeszukuje TYLKO treść postów, nie akceptuje więcej niż JEDNEGO wyrazu:D nie działa również stronicowanie wyników aha no i kolejność wyników jest dosyć przypadkowa ale: działa i znajduje prawie tak jak ma znajdywać (dla jednego wyrazu), ignoruje przy wyszukiwaniu polskie znaki czyli: książka=ksiazka i dowolna kombinacja, inne rzeczy proszę zgłaszać lub pisać komentarze:d ah, byłbym zapomniał, wyszukiwarka ignoruje zaimki, formy osobowe np: "i" "my" "ja" "który" i tym podobne Dodano 2009-07-08 23:09 oki, wyszukiwarka akceptuje już więcej niż jeden wyraz:D, wyniki nadal podaje dosyć losowo, ale napewno już lepiej komentarze mile widziane ![]() Edytowany 2 raz-y, ostatni raz: 2009-07-08 23:09:01 co by tu zepsuć / administracja |
Post: #2 2009-07-09 02:08 ibm ![]() Warszawa Posty: 80 Shouty: 1351 0 | wyszukiwarka fajna, dobrze działa, nie mam problemów ani zastrzeżeń
mam nadzieje że w miarę rozwoju będzie to nasze małe, giełdowe google ![]() |
GPW | Świat | Waluty |
---|
|