Filtruj wg spółki:
Post: #61 2010-05-21 17:39 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | Nasuwa mi się taka myśl:
Kiedy kolejny post?? - Whatever.... Z powodu braku tematu i linków; no może poza tymi Niecodzienne śpiwory Oryginalne zapalniczki pośpiech szkodzi: Jak bardzo można się spieszyć do fryzjera? coś godne Idioty: Rzetelne inaczej sensacje z kraju Mieszka dla miłośników kotów: Czy to nowy model nawigacji, czy też sposób na czystą deskę rozdzielczą... i rodzynek na weekend - Demotywatory rosyjskie Jak zawsze nie do pobicia ![]() Całość to coś więcej niż suma części... |
Post: #62 2010-05-24 18:26 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | Aby odstresować Admina:P
Papier + zamek = dla maniaków kobiet: Seksowne kobiece dołeczki ku przestrodze dla zamężnych ogladających link wyżej galerię fotek ![]() 10 okrutnych żon oraz Kosmiczne chmury Mikrosnacjos i gratisik: XKCD Całość to coś więcej niż suma części... |
Post: #63 2010-05-25 19:35 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | Just 1 link:
Talibanozaurus Rex - film, który dostał bana w USA I've more links but they contain something uncultural... Przechodząc na mój język ojczysty mam jeszcze z 4-5 linków, ale nie zamieszczam ich ze względu na obraźliwą zawartość - w końcu tu też są dzieci... no może poza tym: Kochamy BHP Dodano 2010-05-25 20:02 może jeeszcze to:P Co to jest?? i garstka komentarzy: * czelabiński suseł * Penis z Czarnobyla * La Chupacabra * Przypomina coś pomiędzy Palikotem, a Niesiołowskim w TVN-ie * Jakaś blondynka wzięła sobie do serca słowa "Idź i ogól bobra" ![]() * dziewczyna mojego kolegi wygląda podobnie.. * twoja stara * wkurzofretka i tak dalej przez 4 strony... komenty Całość to coś więcej niż suma części... |
Post: #64 2010-05-27 20:08 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | Całość to coś więcej niż suma części... |
Post: #65 2010-05-28 20:55 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | Aby kogoś oskarżyć trzeba mieć ku temu odpowiednie dowody i przede wszystkim jakiekolwiek pojęcie o tym o co się 2 osobę oskarża...
na wątku dotyczącym spółki bioton zostałem oskarżony przez gracza prawdopodobnie nie mającego bladego pojęcia o tym o czym pisze... W tym przypadku oskarżenie było dość poważne - zahaczało nawet o rasizm którego szczerze nienawidzę... Jednakże oskarżyciel wyskoczył jak filip z konopi z wnioskiem z księzyca wogóle nie trzymającym się sensu mojej wypowiedzi (zarówno dosłownym jak i przenośnym) Dastał delikatne słowne upomnienie o rozwagę... To smutne że tak wielu ludzi nie rozumie bądź nie docenia znaczenia popularnej ironii.. Bądź też ludzie będąc na tyle leniwi i gnuśni nie sprawdzą kontekstu, nie pomyślą czy nie ma tam metafory etc. Ps. Jeśli byłbym chory na jakąś chorobę której objawy można leczyć to na pewno byłbym wdzięczny producentowi takiego leku, niezależnie od wartości jego akcji na giełdzie... Ps 2. Ludzi obrażam only via face, czyli twarzą w twarz/ nickiem w nick... i tylko i wyłącznie w obecności osoby krytykowanej(obrażanej) Ps 3. Wszystkim pozostałym mącicielom wody proponuję: Weźcie siądźcie i pomyślcie zanim coś napiszecie... Qube(zirytowany) Całość to coś więcej niż suma części... |
Post: #66 2010-06-10 22:53 qube ![]() Universe Posty: 435 Shouty: 48258 0 | nie chce mi sie myśleć..
norma napiszę jakieś bzdury - koniec końców jestem idiotą... na początek tzw. rozgrzewkę linkacz aby nie wyjść z wprawy ![]() Internetowe echa katastrofy BP lecimy dalej z tym koksem wobec niczego ciekawego do omówienia zadam dziwne pytanie: Kto otrzymał ulotkę Komorowskiego przesłaną pocztą? Mowilem że bedzie dziwne na marginesie nie jest to pytanie majace na celu szerzenie propagandy, chce sie jedynie upewnić że nie jestem odosobnionym przypadkiem... Dziękuję z całego serca za czas zmarnowany na czytanie tych idiotyzmów ![]() Qube Całość to coś więcej niż suma części... |
GPW | Świat | Waluty |
---|
|
Wzrosty | Spadki | Staty |
---|---|---|
RAFAMET | 77.00 | 26.23% |
NEXITY | 2.14 | 20.22% |
NTCAPITAL | 1.07 | 17.55% |
POLIMEXMS | 4.58 | 16.84% |
CDPROJEKT | 257.60 | 10.61% |
Więcej ... | ||
IFCAPITAL | 0.25 | -95.25% |