Witam, W "oplusowaniu" miałęm na mysli
-aktualna ocena gospodarki swiatowej +/-
-europejskiej+/-
-niemieckiej+/-
-polskiej+/-
-wypowiedzi FEDU i głównych mających znaczenie makroekonomiczne przedstawicieli swiatowej/europejsiej/polskiej. gospodarki+/-
-zachowanie się głównych indeksów na parkiecie swiatowym ,europejskim oraz naszym rodziwym+/-
-kilkadziesąt (bardziej i mniej mających znaczenie wskaźników makroekonomicznych) ok.30 +/-
-informacje napływajace ze spółki :dywidendy ,emisje,finanse ,raporty,NWZ,itp ok10+/-
-AT 5+/-
troszke tego jest
Wielkie znaczenie ma czy interesują Cię inwestycje długo czy krótko terminowe!!!
Wracając do sedna sprawy Amica jest spółką z poza W 20 często bywało tak że gdy inne kursy szły w dół Amica spinała się w górę (głównie na sprzedaży zmywarekj do naczyń.) teraz nie wiem nie sledze jej aczkolwiek ta spóła ma potęcjał.
Nie sugerój się raportami DM. oraz wszelakimi typu forami (także moim postem ) :D DECYZJE PODEJMUJESZ TY !
Ja staram się tylko naprowadzic Cię na co powinienes zwracac uwagę, co głównie wpływa na kurs danego podmiot.
...
sory resztę napiszę w następnym poscie ale muszę teraz uciekać - ponieważ mam pilny telefon.