Spoko...
Nie chciałem urazić
Pomijam kwestię fundamentów bo to nie moja bajka, ale rzeczywiście pacek częściowo ma rację. Też mi się obiło, że te GRY nie robią wbrew pozorom wielkiego szoku. I tu pierwszy zarzut - jeśli nie wiesz czy spółka zajmuje się filmami czy grami to zostaw ją.
Ale jedziemy dalej... Wrzuciłeś fajny wykres, piszesz o CDR a kanał wyrysowujesz na WIG20. Owszem związek to jakiś tam ma tyle, że nie aż taki jak przedstawiasz. Poza tym CDR jest chyba w innym indeksie...? Czy się mylę?
Co do samego kanału jako tako jest narysowany, ale odchodząc od tematu CDRa wybicia w górę z kanałów wzrostowych występują dość rzadko, zwykle po mocnych newsach. Lepsza taktyka to kupno przy dolnym ograniczeniu i jazda z trendem.
A na koniec Twoje uzasadnienie: "wydaje mi się że tak będzie bo do tego poziomu brakuje 22 gr" - wybacz tego to już nie skomentuje.
Nie czuj się urażony bo nie to było moim celem - pomagam Ci tylko zaoszczędzić złotówki i nerwów. Czytałem gdzieś, że chcesz założyć konto maklerskie, moja rada: Odpuść sobie! Masz zapał i chęć nauki, ale jeszcze długa droga przed Tobą - to mówi Ci ja: Wujek Marcin!
Pozdrawiam
Dodano 2013-01-08 10:22Brawo comeone :D