ja tez po raz enty dorzucam, zrobcie wreszcie jakis samouczek, bo dla wielu osob nie jest jasne, ze jak sie zarejstruja, to juz moga kupic akcje, z 10 slajdow wystarczy, co i jak i gdzie jest albo w formie video, 10 minutowy filmik i po problemie.
Ponadto caly czas opcja "pomocy" nie jest wystarczajaco wyeksponowana(nie wiem dajcie ja moze z lewej strony nad reklama?? bo z prawej na samym koncu jest tam spory sajgon(obok sa zaraz opcje profilowe) i on troche ginie w oczach.
Tak samo temat z forum z lieteratura gieldowa, proponuje nawet go gdzies osobno umiescic, bo o ksiazki miliony razy sa pytania na czacie, np dajcie go na pasku na gorze.
A wszystkie rodzaje gier wrzuccie razem, w stylu np doatkowego paska i tam osobno gra weekendowa, gry, typowanie. Np. klikamy w zakladke "gry" na pasku na gorze, a tam krotki opis, w stylu, w tym momencie na serwisie jest mozliwe oprocz podstawowych portfeli wziecia udzialu w 3 rodzajach gier: "weekendowa", " gry"( proponuje dodac jakis epitet do nich :p), "typowanie".
Priorytety to jednak samouczek i wyrazny "help" jest tam mnostwo informacji, do ktorych wiekszosc graczy nigdy nie dociera
pozdro