Analiza wykonana z ukierunkowaniem na jednego gościa, ale wiem, że kilka osób ma tą spółeczkę więc może skorzystają...
Oczywiście jestem wariatem więc każdy korzysta z tej analizy na WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!
100% wzrostu w niecałe dwa lata to chyba dość dużo... Wiadomo, że nic nie może rosnąć w nieskończoność - nawet magiczna fasolka, która rosła do nieba w końcu się zawaliła - fakt ktoś ją tam w bajce podrąbał tak jak prawdopodobnie PZU zostanie podrąbane przez ziomków zza wschodniej granicy. To taka osobliwa analiza fundamentalna...
A teraz do rzeczy - mamy tak
http://prntscr.com/30n8k4
Niezbyt optymistycznie to wygląda. Słabnący trend, a teraz dodatkowo złamane linie wsparcia tego trendu. Przedczorajsza świeczka jeszcze utrzymała ten trend wolny, ale wczoraj szlag trafił ostatni...
Ważne są również zielone RGR- ładniutkie, symetryczne wzorcowe, a do tego ze złamaną już szyją. Potencjalny zasięg formacji to poziom 350-355 gdzie przypada również 50% fibo całego wzrostu trwającego od czerwca 2012 - tam też mamy wsparcie.
Jedyne koło ratunkowe dryfujące gdzieś po środku Pacyfiku to poziom 400zł - chociaż jak wiadomo w kole na środku oceanu też długo nie wytrzymamy.
Drogi kolego i Ci, którzy będą korzystać...
Nie widzę tego dobrze! Obstawiałbym zejście do 400zł, podbitka do linii szyi - gdzieś w okolice 415-420 i jazda lotem koszącym w dół na 350zł!
NO ALE WIADOMO JESTEM WARIATEM!!! :d