Jako, że oderwałem się od lepienia pierogów i kręcenia makowca wykorzystam ten moment by spełnić świąteczną tradycję!
Drodzy Panowie (kolejność przypadkowa)
Maćko, Silv, stud, skit, topola, Bennz, altus, ari, qube, Jason, Zez, Ribi, eld, John, gall, jajek, Skinni, Złośnik, atomaras, Flagus, dimateo, Polaoakis i Ty Gutek oraz wszyscy niewymienieni z którymi miałem przyjemność...
Jako, że czas nastał wyjątkowy dla takich jak my, jako, że sytuacja jest jaka jest, okoliczności rynkowe trudne i tak dalej, chciałbym Wam życzyć:
- spokoju ducha, jak i spokojnego otoczenia zarówno w sprawach zawodowych jak i przede wszystkim w rodzinnych. W giełdowych również!
- zdrowia i silnych nerwów w przezwyciężaniu problemów i wszelkich kłopotów stających Wam na drodze.
- spełnienia pragnień, planów i zamierzeń wszelkich - zarówno tych błahych jak i wielkich.
- satysfakcji z każdego kroku, z każdego wyboru i każdej decyzji jaką podejmiecie.
Niech te święta dają radość, ciepło rodzinne, pogodę ducha oraz trwałość wszystkiego dobrego co spotka Was zarówno w ten piękny czas jak i w dniach kolejnych!!
A w kwestii giełd, forexów, funduszy - niech całą wymienioną i nie wymienioną, ale zgraną ekipę już w przyszłym roku nazywają "skurwielami z gry!!"
I nie nachlać mi się na Sylwka bo znowu będzie wstyd jak co niektórzy (w tym ja) będą pisać po pijaku!!
WESOŁYCH ŚWIĄT!!!