Usunięty
Posty: 0 Shouty: 0 0 | Ja używałem PowerTrader'a przez prawie dwa lata i szczerze pisząc odradzam. Póki wszystko działa to jest nawet OK. Biorąc pod uwagę stosunek ceny do użyteczności to nawet bardzo OK. Natomiast nie daj Bóg się coś skaszani to zapomnij o wsparciu. To co przelało czarę goryczy u mnie to totalne wypięcie się kiedy spółka Grajewo zmieniła nazwę na Pfleider. W PT wykres Grajewa przestał się aktualizować w dniu zmiany nazwy a pojawił się Pfleider. I wykres tegoż zaczął iść od dnia zmiany, czyli całą AT spółki diabli wzięli. Przez dwa tygodnie wysłałem 2 zapytania i dopiero za 3-cim raczył ktoś coś odpisać - że naprawią. Minął kolejny tydzień, kolejny mejl i zero odzewu. Po piątym razie zdecydowałem, że nie przedłużę abonamentu. I żeby nie było, że taki w gorącej wodzie kąpany - wcześniej też kilka razy się zdarzyła taka totalna olewka ze strony serwisu.
Podsumowując - program nawet daje radę ale obsługa totalnie do dupy sprowadzająca się w zasadzie do zainkasowania przelewu za abonament. |