BonyM napisał:
Członek rady nadzorczej sprzedaje prawie 2 mln akcji
wczoraj można było po około 46 kupić a dzisiaj sprzedać po 49
Pytasz co co zrobię, no jak każdy chcę kupić i sprzedać. A że zadaje pytania to nie świadczy o mnie źle
A jakby spadło do 40 35? To co byś wtedy zrobił? trzymał miesiąc? dwa miesiące? Rok, dwa a później by ściągnęli spółkę po 35zł z parkietu i co wtedy?
Nie zrozum mnie źle i potraktuj to jako poradę, ale mam uczulenie na takie zapytania? Opracuj sobie strategie kiedy wejść i wyjść. Czekaj na odpowiedni sygnał i rygorystycznie go przestrzegaj. Dobry spekulant wie kiedy wchodzi i kiedy wychodzi. Zna swoje możliwości i zasady. Nazwałem cie spekulantem bo inwestorem nie jesteś jeśli się pytasz się co z tym Livechatem? Jak LEW czekaj z boku na odpowiedni moment aby zacząć kupować akcje wtedy kiedy trzeba. Rygorystycznie się trzymaj zasad inaczej nie osiągniesz sukcesu w tym półświatku.
Bo jeśli już w to wejdziesz to nie będzie miejsca na użalanie się że tracisz pieniądze. To będzie czas aby iść według wytyczonych przez siebie reguł gry aby wyciągnąć z giełdy kasę. Inaczej przegrasz wszystko.
Dodano 2017-09-14 17:10BonyM napisał:
Członek rady nadzorczej sprzedaje prawie 2 mln akcji
wczoraj można było po około 46 kupić a dzisiaj sprzedać po 49
Pytasz co co zrobię, no jak każdy chcę kupić i sprzedać. A że zadaje pytania to nie świadczy o mnie źle
https://www.biznesradar.pl/a/24657,menadzerowie-livechat-software-odkupili-czesc-akcji-od-inwestora-finansowegoEdytowany 2 raz-y, ostatni raz: 2017-09-14 17:10:08