aha no to źle zrozumiałem adamus87 przepraszam
a tak z drugiej strony to dlaczego uważasz ze to dobry pomysł z takimi prowizjami? Mówiąc w prost to "trochę" bez sensu płacić 5 gr od akcji, które od jakiegoś czasu wahają się w okolicach 20-27 gr.
Dodam jeszcze, że nie słyszałem o takiej prowizji-najpopularniejsza to 0.39% od każdej transakcji.
Zdanie do Amina
Moim zdaniem powinna być blokada na kupowanie takich spółek jak Bioton albo usuńcie ją / je z tabeli notowań...albo najlepiej przywróćcie 0.39% od każdej transakcji :D...
Nie chce wywołać żadnej rewolucji na forum czy coś w tym stylu ale chce napisać, że zapisałem się do tego serwisu żeby się "czegoś nauczyć" (studiuję finanse i bardzo interesuje mnie granie na giełdzie). Pomijam już małą niedogodność związaną z opóźnieniem 15 min (już trudno włączam bieżące notowania i widzę co i jak).
To właśnie cała ta hmm "złożona prowizja", o którą pytałem wyżej nijak (moim zdaniem) nie oddaje "klimatu, możliwości - (nie wiem jak to inaczej ująć)- rozgrywki na giełdzie" a chyba warunki powinny być jak najbardziej zbliżone (w miarę możliwości adminów) do prawdziwych ??? (w tym prowizje)
to takie moje pytanie...