No i mnie zmusiliście bym stworzył kolejne dzieło artystyczne
(pozdro altus od mistrza painta)
http://prntscr.com/2tuy0k
Mamy kolejno: Pierwszy wzrost od 0,80 do 1,4 zł gdzie formuje się pierwsze rgr o zasięgu górnej zielonej linii więc od niemal 1,4 do 1,1 zł a więc 0,30 gr. Po wyjściu z fomacji i złamaniu linii szyii na 1.1zł zjeżdżamy na 0,8zł. Bezbłędnie!
Drugie RGR (środkowe) - wzrost od 0,80 do 1,50zł. Procedura ta sama, zasięg po wyjściu z formacji od 1,5 do 1,1zł a więc 0,4 groszy w dół - łamiemy szyję na 1,1 i zlatujemy do 0,9. Oczywiście są to wartości pozaokrąglane ale na rysunku zaznaczyłem wszystko chyba dość wyraziście.
Aktualnie mamy wzrost od 0,90zł do 2,4zł - dość mocny wzrost. Formuje się znowu coś na kształt tych poprzednich formacji. Przyjmuję, że jest to RGR o wysokości od około 1,7 do 2,4zł a więc 0,70gr.
I teraz jeśli złamiemy linię szyi na poziomie 1,7 to spadniemy o wysokość formacji a więc o 0,7gr więc do złotówki! Złotówka jest dodatkowo wsparciem trendu co również zaznaczyłem na wykresie.
A na koniec spojrzenie fundamentalne technika...
Vistula zajmuje się produkcją eleganckich ciuszków. Idzie lato więc przychody z gajerów spadną, kończy się wielkanoc i nie będzie powodu do zwiększonego popytu na gajerki czy koszule z kołnierzykiem. Wiadomo, ludzie będą kupować sandały i skarpetki (czarne oczywiście). Reaktywacja dobrego popytu to okres zimowy, święta nowy rok i tak dalej, do tego krawaty pod choinkę i takie tam... Do tego czasu tj. październik listopad zapewne planowane rgr się wypełni i da znakomitą szansę do zakupu akcji wełniaka! Obiecuję, że jak zjedziemy do złotówki za akcję to 20000 sztuk biorę od ręki w realu!!
Pozdro!!
P.s. Jak widzisz Gutek napisałem dużo.... :P