agalilla81 napisał:
Problem, który zgłosiłam rano nadal nie został rozwiązany, widzę że również inne osoby zgłaszają to samo. A na pasku info nadal widnieją życzenia świąteczne. Gdzie są administratorzy? Rano zamierzałam kupić spółkę, która w ciągu dnia poszła o ponad 10% do góry. Nie kupiłam. Jestem stratna przez błąd na stronie. I jak widać, najwyraźniej też olana przez adminów.
1. Admini też ludzie - prowadzą ten portal za friko, a mają też na głowie normalną pracę zarobkową oraz własne życie prywatne.
Daj im dzień czy dwa na zbadanie i załatanie błędu. Sprawdzanie kodu strony to nie zabawa w hokus-pokus tylko konkretne godziny które trzeba poświęcić na szukanie jakiegoś pominiętego przecinka, czy błędnego odwołania w bazie danych strony.
2. Stratna w jaki konkretnie sposób? Utraty wirtualnego profitu na portfelu dodatkowym nie nazwałbym stratą.
3. Ostrożnie z oskarżeniami o olewanie sprawy - 99,9% zgłoszeń od użytkowników jest realizowana, o ile jest to możliwe do spełnienia.
4. Co z tym wspólnego mają życzenia świąteczne??
@damianciereszko
Dywidendy są naliczane, spółki możesz zgłaszać na forum, lub przez PW do administracji
Całość to coś więcej niż suma części...