mozna tez by spróbowac zrobic cos typu konto vip. wiecie chodzi mi o wsparcie gry poprzez podzielenie graczy na tych co chca miec lepsze narzedzia oraz tych co graja tak troche i wystarcza im to co maja. za vipa płaciłoby sie np. 5 zł miesiecznie (sms-bo niewszyscy maja konta) i to konto nie pływałoby jakos znaczaco na gre ale upraszczałoby wiele zeczy chodziło by tutaj o rózne skróty bardziej rozbudowany program AT czy inne tego typu bajerasy:P
mozna by tez pomyslec nad stworzeniem jakiegos krótkirgo poradnika jak inwastowac chodziłoby mi totaj o pomoc poczatkujacym na co musza szególnie zwrócic uwagę. wiadomo ze w przyszłosci sami sie naucza na co musza patrzec ale jak niekórzy tutaj przychodza i widza ze cos posżło 10% do góry w ciagu ostatniego dnia no to kupuja i jazda a potem pełno na forum jest głupkowatych pytań.
Wiem ze to co tu napisze moze byc takie niezbyt zachecajace ale administracja mogłaby pomyslec nad rozpropagowaniem swojej gry w gazetyach i innych stronach czy cos bo po pierwsze byłoby miło gdyby było wiecej graczy bo im nas wiecej tym weselej a po drugie chętnie wziałbym udział w konkursie jakims zorganizowanym przez was. ostatnio brałem(biore nadal) udział w sigg-u (szkolna internetowa gra giełdowa) to musze przyznac ze tamta platforma jest tak prymitywna ze czuje sie jakbym składał zlecenia na kartce papieru:/ powinnisce napisac zapytać się chy nie chcieliby skozystac z waszej platformy bo tutaj przynajmniej jest czast czy program do AT a tam rece opadaja jak się patrzy na tabele kursów. szczerze sie przyznam ze tutaj przeprowadzam analize spółki itd. a tam tylko zlecenia składam
Warto to przemyslec bo tu jest potencjał
Jeżeli myślisz że coś potrfisz, masz rację. Jeżeli myslisz że czegoś nie potrafisz, również masz rację.