No to po kolei...
1. gall jeszcze dla atomarasa wybaczę bo słabo mnie zna, ale że Ty zwątpiłeś w tytanowe jaja
Siedzę sobie spokojnie i bez stresu. I powiem więcej za kasę z Sanoka dokupiłem jeszcze 1000 szt. po cenie 2,80zł. Jestem zadowolony. :D (kupuj gdy leje się krew!)
2. Poloakis korekta była niewykluczona - nie kwestionowałem Twojej teorii. A 5zł będzie tak czy siak tylko troszkę później.
3. Lopes bez urazy, ale pierd...sz nieźle! Nie masz pojęcia o fundamentach Bytomia a o ostatnich raportach chyba nie słyszałeś. Od pół roku wyczekujesz spadków i teraz liczysz na taki moment. Przypominam Ci, że kpiłeś jeszcze jak cena wynosiła 1,70
Przypominam, że Bytom mam za 1,17 więc cena spadająca o 13% bardzo mnie nie martwi, szczególnie, że:
Wciąż jesteśmy w kanale wzrostowym, przyjmuje aktualne spadki jako korektę do wsparcia na 2,80
Dzisiejsza świeczka wybroniła 2,80, ale jak knotem złapiemy 2,60 też się nie zdziwię.
Także spokojnie i bez nerwów. A tym co wróżą krachy, dramaty i spadki powiem na koniec - Paaaanowie nie srać po udach - nie będzie tak źle!